Tilmelding

Her kan du tilmelde dig Influmeter og hjælpe med at overvåge influenza

Tilmelding til Influmeter

Sådan skal du gøre, hvis du gerne vil deltage

Først skal du tilmelde dig Influmeter – det gør du på denne side.

Når du tilmelder dig Influmeter, vil du første gang blive bedt om at besvare nogle baggrundsspørgsmål om bl.a. din alder, din nuværende arbejdsstatus og evt. influenzavaccination.

Derefter rapporterer du hver uge, om du har oplevet influenzalignende symptomer eller ej. Hele den ugentlige proces tager omkring 30 sekunder, hvis du ikke oplever nogen symptomer og en smule længere, hvis du gør.

Når du har tilmeldt dig den nye hjemmeside, kan du logge ind her.

Du har også mulighed for at tilknytte og rapportere for andre personer, fx familiemedlemmer. Her kan du læse mere om, hvordan du gør.

Hvilket udbytte får du ved at deltage?

Din deltagelse vil bidrage til at forbedre overvågningen af influenzavirus i Danmark, og du bliver løbende informeret om sygdommens udvikling. Generelt vil din deltagelse i Influmeter give mulighed for at sundhedsvæsenet kan give bedre influenzaprognoser og anbefalinger til borgere for at beskytte deres helbred.

Dine rettigheder og information om behandling af personoplysninger

Det er frivilligt, om du ønsker at deltage i Influmeter, og de oplysninger vi indsamler vil ikke blive anvendt til smitteopsporing, patientbehandling eller lignende. Du kan læse mere om dine databeskyttelsesretlige rettigheder og vores behandling af dine personoplysninger her:

Oplysninger om behandling af personoplysninger for dig, der deltager i Influmeter.